De perfecte housekeeping trolley voor uw hoteloperatie

Bericht delen

De perfecte housekeeping trolley voor uw hoteloperatie

Housekeeping trolleys zijn er in vele soorten en maten en voor diverse doeleinden. In ons assortiment hebben wij standaard items die de volgende werkdag geleverd kunnen worden, tevens bieden wij modellen die geheel naar wens geconfigureerd en gepersonaliseerd kunnen worden. Lees verder en krijg inzicht in de mogelijkheden.

  • Tip: probeer in overleg met uw housekeeping team in kaart te brengen waar de trolley voor zou moeten dienen. Dient men er enkel schoon linnen mee te vervoeren en de kamers schoon te maken of moet het vuil linnen en afval ook worden opgehaald? Staan er nog losse flesjes voor de gastenartikelen op de hotelkamers of heeft de housekeeping een refill tank mee te nemen? Denk ook aan schoonmaak; moeten er emmers op de kar? Als dit duidelijk is, kan er gericht gezocht worden naar de beschikbare ruimte op de trolley en de opties welke toegevoegd moeten worden.

Compact, flexibel en discreet

Sinds enkele jaren merken wij een toename in de vraag naar kleinere trolleys die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld turn-down service. Deze compacte en wendbare koffermodellen maken het mogelijk om discreet housekeeping gerelateerde taken uit te voeren. De trolley kan gemakkelijk meegenomen worden in de kamer waardoor service onzichtbaar wordt voor de gast.

De trolley is voorzien van veelzijdige compartimenten met stevige scheidingwanden. De scheidingswanden zijn verwijder- en verplaatsbaar om de juiste ruimte te creëren.

Configuratie

Naast standaardtrolleys zijn er ook mogelijkheden om naar wens losse opties toe te voegen aan de basistrolley. Er zal gewerkt worden vanuit een basis, dat ten alle tijden het uitgangspunt is. De basis verschilt per model en kan geselecteerd worden met een van de volgende criteria: afmetingen, materiaal en gebruik.

  • Tip: houd rekening met de opslagruimte in uw hotel waar de trolleys opgeslagen worden als deze niet in gebruik zijn.

Op basis van de gebruikerswensen kan er gekozen worden uit diverse opties die aan de trolley worden toegevoegd. De meest voorkomende optie is een zakhouder voor een linnen- of afvalzak aan een of beide zijden van de trolley. In veel gevallen wordt ook gekozen voor een lade met verdelers of bijvoorbeeld een extra legplank. Uiteraard kan er ook een keuze gemaakt worden betreft de uitstraling van de trolley.

  • Tip: kies geschikte wielen. Vaak zitten er standaardwielen onder een wagen die voor alle vloeren geschikt zijn, maar zijn er ook specifiekere wielen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan wielen voor zachte vloeren (tapijt), harde vloeren of buitengebruik.

Extra modules

Het is ook mogelijk een housekeeping trolley in combinatie met bijvoorbeeld een vuil linnen wagen of schoonmaakmodule te gebruiken. De basis zal dan de housekeeping trolley zijn waaraan een module gekoppeld kan worden. Hierdoor kan men gebruiken wat er bij de betreffende werkzaamheden nodig is, maar kunnen de elementen ook los van elkaar gebruikt worden.

Personalisatie

Er zijn ook trolleys die gepersonaliseerd kunnen worden met een afbeelding of andere uiting naar keuze. De deuren en zijkanten van deze trolley worden naar wens opgemaakt. Middels een digitale print wordt de personalisatie gemaakt en dankzij de huidige technologie direct op het materiaal geprint. Kies voor een promotie, advertentie of decoratie om de trolley eigen te maken. Het is een prachtige optie om de trolley onderdeel te maken van uw omgeving.

Laat de trolley het werk doen

Beladen trolleys kunnen zwaar zijn voor de operators die hiermee werken, helemaal als de trolley (te) hoog is. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om de maximale laadcapaciteit van de trolley te gebruiken. Om de trolley zo efficiënt mogelijk te gebruiken, kan de trolley gemotoriseerd worden. Middels een oplaadbare batterij kan er tot 150 kg verplaatst worden. De trolley blijft even gemakkelijk te bedienen als de traditionele trolley, maar zonder te duwen. Het biedt minder inspanning en meer bescherming van de gezondheid van de operator.

Hopelijk hebben wij u middels deze blog kunnen inspireren en handvaten kunnen bieden met het oog op de vele mogelijkheden bij het uitzoeken van uw trolley. Bent u op zoek en kunt u hulp gebruiken bij het samenstellen? Neem dan contact met ons op via info@hotel-supply.com of 085-0210900 en uiteraard assisteren wij u graag.

Geef een reactie


U heeft zojuist het volgende product toegevoegd aan de winkelwagen: