Gepersonaliseerde lederen artikelen

Bericht delen

Gepersonaliseerde lederen artikelen

Gepersonaliseerde artikelen zijn de perfecte manier om de branding van uw hotel te versterken en de algehele ervaring van uw hotelgasten te verbeteren. In ons assortiment treft u een ruime keuze (kunst)lederen artikelen welke allen gepersonaliseerd kunnen worden:

  • hotelmappen
  • menuhouders
  • rekeninghouders
  • deurhangers
  • sleutelhangers

Materialen

Naast leder bieden wij diverse opties qua materiaal waarin uw nieuwe hotelmap, rekeninghouder of deurhanger uitgevoerd kan worden. Materialen zoals hout, kurk, gehard linnen en zelfs metaal zijn zeer geschikt als cover voor uw menu of hotelinformatiemap en zorgen voor een unieke uitstraling.

De hoeveelheid kleuren (kunstleder) is zeer uitgebreid, voor elke huisstijl kunnen wij een passende kleur van het gewenste materiaal vinden. Ook voor de binnen afwerking kunt u kiezen voor diverse materialen; u kunt kiezen voor hetzelfde (kunst)leder, kunststof of bijvoorbeeld hoge kwaliteit linnen. Daarnaast bereiden wij het product graag voor het gebruik door bijvoorbeeld mappen te voorzien van insteekhoezen, een klemsysteem of een ringband, zo kunt u meteen aan de slag.

Personalisatie

Het personaliseren van artikelen middels bedrukking kan op diverse manieren; foliedruk, blinde druk en zelfs laseren. De kwaliteit is ten alle tijden hoog en zeer weerbaar. U kunt kiezen voor gebruik van een logo, een illustratie of specifieke tekst in uw eigen font.

Foliedruk
Foliedruk is een print/drukmethode waarbij materiaal voorzien wordt van een glanzend of metallic laagje, bijvoorbeeld goud of zilverkleurig. De oudste methode is het aanbrengen van de folie door middel van druk of warmte, tegenwoordig wordt vaak gebruik gemaakt van speciale foliedruk machines of een foliepers.

Blinde druk
Blinde druk is een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt, de gewenste print wordt middels reliëfvorming gecreëerd op het materiaal. Door een reliëf aan te brengen op een drukplaat en deze op het product te persen wordt een 3D afbeelding zichtbaar welke dankzij schaduwvorming een subtiele indruk geeft.

Lasering
Laser stansen brengt heel veel mogelijkheden voor hotelproducten, zo kunnen items in een specifieke vorm worden gesneden of voorzien worden van een logo of contour. Laseren heeft een ruwere, robuuste uitstraling.

Personalisatie van deze producten houdt niet op bij bedrukking. Alle producten kunnen op uw wensen aangepast worden qua vorm en afwerking; denk hierbij aan hoekbeschermers, een pengleuf of bijvoorbeeld extra schuifvakken. Een voorbeeld van zo’n speciale vorm is een deurhanger welke speciaal voor Boutique Hotel Staats is gemaakt in de vorm van een huis.

Voor Chateau St. Gerlach hebben wij deurhangers ontworpen welke naast de DND functie ook een waarschuwing afgeven voor het housekeeping team wanneer er een hond aanwezig is op de kamer, geheel in hun branding.

Het ontwerp van een gepersonaliseerde hotelmap of deurhanger gebeurt in samenwerking met de klant. Wij verzamelen de wensen en vertalen deze naar de mogelijkheden, vervolgens gaan wij aan de slag met onze designer om een digitale proef voor u te maken. Pas wanneer de digitale proef volledig voldoet aan uw verwachting zetten wij de productie in gang. Productie van gepersonaliseerde artikelen kan al vanaf 1 stuk. Voor uw project wordt speciaal een magnesium cliché gemaakt welke fungeert als een soort persoonlijke stempel welke voor elk gewenst product gebruikt kan worden.

Bent u benieuwd hoe een gepersonaliseerd item eruit zou zien voor uw hotel of restaurant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, het is ons een genoegen om samen met u te beginnen met personaliseren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *