Hotelproducten van het Italiaanse merk SMEG

Bericht delen

Hotelproducten van het Italiaanse merk SMEG

Wie kent de prachtige apparaten met uitgesproken kleur van SMEG niet! Het merk is veelal bekend van de huishoudelijke apparaten, denk aan dé retrokoelkast die in veel huishoudens te vinden is. Maar SMEG heeft naast de welbekende koelkast nog veel meer mooie producten die geschikt zijn voor gebruik in hotels!

Dit Italiaanse familiebedrijf produceert keukenapparatuur met de nadruk op design, kwaliteit en technologie. Hotel Supply kan u als exclusief dealer voor de hospitality industrie adviseren over de producten in het assortiment en  het gebruik hiervan in uw hotel of andere accommodatie.

Waterkoker

De waterkoker van SMEG is voor de hotellerie een relatief grote met een capaciteit van 1.7 liter. Door de grotere capaciteit heeft de waterkoker ook een hoger vermogen nodig, maar tegelijkertijd is deze ook snel op temperatuur. De materialen van de waterkoker bestaan uit een mix van staal en kunststof. Het apparaat is voorzien van alle veiligheidswensen zoals een automatische uitschakeling bij 100°C, droogkookbeveiliging en een verborgen verwarmingselement.

SMEG heeft ook een variabele waterkoker waarbij de kooktemperatuur nauwkeurig ingesteld kan worden. Deze is echter meer gericht op de particuliere markt en daarom voeren wij dit model niet actief. Indien gewenst kunnen wij deze wel leveren.

Minibar

De minibar van SMEG is een ware eyecatcher en kan het centerpiece zijn van uw hotelkamer. Waarbij een minibar normaliter vaak zwart van kleur is en verwerkt wordt in een meubel, is dat bij dit model absoluut niet nodig. De minibar kan een op zichzelf staande unit zijn met een typisch jaren 50 look. De minibar heeft een volume van 34 liter en werkt volgens energielabel D. De minibar is voorzien van twee verstelbare glazen legplankjes, LED verlichting en een verstelbaar binnendeurcompartiment met metalen steunen.

Broodrooster

Voor het ontbijtbuffet of  in een long en short stay appartement kan deze broodrooster een mooie toevoeging zijn. De roosters zijn verkrijgbaar met twee of vier sleuven. Alle modellen zijn voorzien van een opwarm functie, een ontdooi- en bagelfunctie en zes bruiningsniveaus. Het model met vier sleuven heeft twee losse bedieningen en is dus ideaal om in te zetten bij het ontbijtbuffet.

Overige buffetitems

Naast de broodrooster heeft SMEG nog meer producten die goed ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld het ontbijtbuffet of in appartementen. De handmatige koffiemachine, die gebruikt kan worden met zowel gemalen koffie als koffiepads of de blender waarmee een gezonde fruit- of yoghurtsmoothie gemaakt kan worden. Ook behoren de citruspers, melkopschuimer, keukenmachine, blender, staafmixer en slowjuicer tot de klein huishoudelijk producten welke wij kunnen leveren.

Kleuren

De bovengenoemde artikelen zijn in de herkenbare SMEG kleuren te verkrijgen. Deze kleuren zijn zacht, modern en krachtig in uitstraling. Wit, gepolijst staal, rood, oranje, roze, watergroen, pastelblauw, crème en zwart.

Als dealer van het merk SMEG adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw hotel of verblijf. Neem telefonisch (+31 85 0210900) of per e-mail (info@hotel-supply.com) contact met ons op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!

Geef een reactie


U heeft zojuist het volgende product toegevoegd aan de winkelwagen: