December decoratie

Bericht delen

December decoratie

Feestmaand december komt snel dichterbij, hoog tijd om na te denken over feestelijke decoratie voor uw hotel en/of restaurant. Waar kunt u op letten en welke (simpele) ingrepen zorgen voor die instant decembersfeer?! Laat je inspireren!

December is het uitgelezen moment voor een uitgebreid diner met vrienden en familie. Steeds vaker wijkt men hiervoor uit naar een (hotel)restaurant, een prachtige ontwikkeling. Aan de hotels om de ultieme kerstsfeer neer te zetten, wij helpen u graag op weg! Samen duiken wij in de december catalogus van LIND DNA met hierin prachtige decoratie voor uw accommodatie. Naast hoge kwaliteit servies omvat het LIND DNA assortiment veel opties om uw hotel elegant te decoreren voor Kerst en Oud en Nieuw.

Kandelaars

De feestmaand staat bekend om de aanwezigheid van de vele verlichting op straat, in huizen en ook horeca gelegenheden.

Kandelaars zijn een hele mooie manier om de restauranttafel te voorzien van een feestelijk lichtje, mocht een echte vlam/vuur geen optie zijn, kies dan voor een LED variant. Tegenwoordig zijn hiervoor zeer elegante, uitgebreide mogelijkheden.

In het LIND DNA assortiment treft u elegante kaarsenhouders van diverse materialen, zoals hout, metaal en bijvoorbeeld kaarsonderleggers van gerecycled leer.

 


Vazen

Bloemen op tafel zorgen altijd direct voor sfeer. Denkt men bij bloemen vaak aan de lente; december laat qua bloeiers ook niets te wensen over! Elegante feestelijke opties zijn bijvoorbeeld takken hulst of eucalyptus, maar ook de amaryllis en traditionele Kerstster geven een mooie Kerst-touch aan uw tafel. Dit moois uit de natuur vraagt uiteraard om een passende presentatie, in ons assortiment treft u een riante keuze aan stijlvolle vazen. Bijvoorbeeld de mooie glazen vazen met houten of lederen fold. Al het leer dat LIND DNA gebruikt is gerecycleerd en maakt dat de producten zeer duurzaam zijn.

Placemats

U bent wellicht reeds bekend met het assortiment onderleggers van LIND DNA. De ECO lederen sous-mains van dit merk zijn toch wel de pride and joy van het assortiment. Van restafval uit de mode-en meubelindustrie vervaardigen zij luxueuze, betaalbare placemats.

Speciaal voor de feestdagen hebben zij enkele bijzondere edities uitgebracht, zoals de placemat met ster-uitsparingen, met bijpassende stervormige onderzetters, een prachtige toevoeging op een contrasterende kleur tafellinnen.
Een andere mooie optie die een feestelijke touch geeft is de Curve Dinner Mat in metallic uitvoering, een prachtig gerecycled leer onderlegger in een zachte kleur met glans.

Servetringen

Stijlvolle servetringen mogen op een mooi gedekte decembertafel niet ontbreken. De kunstlederen servetringen van LIND DNA zijn subtiel en stijlvol en bieden diverse mogelijkheden voor het presenteren van dit handige stuk linnen. Daarnaast fungeert het model op de afbeelding hiernaast als naamhouder wanneer tafelzitting van toepassing is.

Menukaart houders

Een mooie menukaart houder zorgt het hele jaar door voor een elegante uitstraling en is met de feestdagen de finishing touch van een mooi gedekte tafel. Wat dacht u van een gepersonaliseerde eco-leder menumap met bijpassende wijnkaarthouder zoals op de afbeelding?!

Alle tafelaccessoires zoals de menumap, de placemart en servies kunnen worden gematcht en op elkaar worden afgestemd qua materiaal en afwerking. Als kers op de taart kunt u ook nog voor dezelfde stijl rekeninghouders kiezen, zo biedt u een constante stylingervaring van begin tot eind.

Deze producten zijn uiteraard ook perfect om de receptie of andere publieke ruimtes te decoreren. Graag vertellen wij meer over de verschillende decoratieve producten voor uw accommodatie. Neem contact met ons op via e-mail info@hotel-supply.com of telefoon +31(0)85 0210 900.

Geef een reactie


U heeft zojuist het volgende product toegevoegd aan de winkelwagen: