Over ons

Welkom bij Hotel Supply, uw internationale leverancier van hotelartikelen.

Wij bieden een breed assortiment kwaliteitsproducten voor elk segment; van laag, midden tot hoog met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Onze snelle service is onderscheidend dankzij vakkennis en jarenlange ervaring in de hospitality sector.
Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw volgende project of bestelling. Voor uw nieuwe project kunt u onze standaard Hotel Supply OS&E checklist gebruiken. Vraag deze vrijblijvend aan bij ons team via info@hotel-supply.com

U heeft bij ons uitgebreide keuze op het gebied van gepersonaliseerde artikelen zoals hotelmappen, deurhangers en bagagetrolleys met logo. Daarnaast kunnen wij producten ontwikkelen geheel op basis van uw brand standards.
Ook als het aankomt op duurzaamheid zijn wij een geschikte partner; in onze Green Collection treft u producten welke onder sociaal-en milieuvriendelijke omstandigheden geproduceerd zijn of die na aanschaf iets terugdoen voor de natuur.

Samen met ons internationale logistieke netwerk zorgen wij ervoor dat uw bestelling vervoerd wordt tegen een aantrekkelijk tarief en dat uw zending voorzien wordt van de gewenste documenten en certificaten. Onze adviserende rol stopt niet bij hotelartikelen, door de jaren hebben wij een netwerk van experts opgebouwd die graag met u meedenken over de andere facetten van uw hospitality bedrijf, wij brengen u graag met onze partners in contact. Meer informatie hierover vind u onder Partnerships.

Mocht u meer informatie wensen over ons bedrijf of onze producten, twijfelt u dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en indien gewenst komen wij met plezier uw kant op voor een persoonlijke kennismaking.

Met hartelijke groet,

Team Hotel Supply
info@hotel-supply.com
+31 (0)85 0210 900