Partnerships

Partnerships

Onze adviserende rol stopt niet bij hotelartikelen, door de jaren hebben wij een netwerk van experts opgebouwd die graag met u meedenken over de andere facetten van uw hospitality bedrijf, wij brengen u graag met onze partners in contact. Hotel Supply biedt u de volledige assistentie voor uw projecten, lees hieronder meer over de mogelijkheden.

TIMP & SIMONS
Timp & Simons levert en installeert producten en diensten op het gebied van elektronica. Of het nu gaat om televisies, complete hotel-en of kamersystemen inclusief content, elektronische sloten, wifi, camerabeveiliging (CCTV), Timp & Simons is de go-to partner voor hotel elektronica. Opererend vanuit Zaandam zorgen zij voor volledige ontzorging, Timp & Simons is gecertificeerd leverancier van Philips, Samsung, LG en Onity.

INTERIOR CONSULT
Interior Consult is de interieur specialist voor nieuwbouw, verbouw en inrichting van zakelijke en particuliere projecten. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van nationale en internationale interieurprojecten, weten zij als geen ander hoe een project aangepakt moet worden en bieden zij ondersteuning met lokaal advies en projectmanagement. Vanaf de eerste schetsen tot turn-key realisatie is Interior Consult de full range partner. De vele jaren van opgebouwde expertise, hun co-creativiteit en de internationale ervaring liggen aan de basis van de exclusieve en doordachte interieur ontwerpen. Voor meer informatie en referentieprojecten bezoek de website www.interior-consult.com.

HAIL EUROPE
Hail Europe is een innovatieve en toonaangevende internationale leverancier van gastenartikelen voor onder andere de hotelbranche. Met een zeer breed assortiment passen zij in elk hotel en bij ieder budget. Naast gecertificeerd leverancier van merken als Grown Alchemist, Co Bigelow en Maison Margiela is Hail Europe gespecialiseerd in de ontwikkeling van eigen verzorgingsartikelen en kunnen wij samen voor uw hotel geheel gepersonaliseerde artikelen produceren.