Subtotaal winkelwagen: € 0,00

News

Haarlem, 13 juli 2016

Hotel Supply voegt gastenartikelen van gerenommeerd hotelcosmetica-fabrikant aan assortiment toe

Met enthousiasme introduceert Hotel Supply een uitgebreide collectie gastenartikelen. De tijdloze lijn The Spa Collection voorziet u in heerlijke geuren van citroengras verwerkt in de guest amenities. Daarnaast heeft de uitgebreide The Spa Collection alle extra’s van oordoppen tot schoenpoets. Zoekt u iets exclusievers? Breng u gasten in een sfeer van absolute weldaad en zinnenprikkeling met de Paul Schulten guest supplies. Geheel afgestemd en uitgevoerd in de stijl en uitstraling van Paul Schulten. Geen standaard maar absoluut maatwerk waarbij de keuzes voor parfum, verpakking en design met veel zorg gekozen zijn. Onze milieuverantwoorde oplossing vindt u in Dharmazone. Deze 400 ml pompen zijn allen NATRUE gecertificeerd. Het NATRUE certificaat wordt afgegeven indien alle ingrediënten direct uit de natuur afkomstig zijn. De ingrediënten van deze producten bestaan uit kruipbraam, citroengras, appel en verbena. Daarnaast zijn  er thematische lijnen voor Beach en Golf, én is er een vrolijke, kleurvolle lijn Colors Unlimited.

Bekijk de collectie via deze link 

Wenst u meer informatie of een proefsetje?  Neem gerust contact met ons op via info@hotel-supply.com of  0031 (0)85 0210 900.

 

                                                                                                                                                                                                                      

NEWSFLASH – HOTEL SUPPLY OP RTL4 IN WIST JE DAT?

Haarlem, 20 maart 2015 - Hotel Supply zal op zaterdag 4 april 2015 rond 9:30 uur op RTL4 op televisie te zien zijn.

Wist Je Dat
In het RTL4-programma Wist Je Dat!? zie je wekelijks leuke feiten over uiteenlopende onderwerpen. Iedere uitzending heeft een thema, om de vragen en feiten in een bepaalde richting te sturen. De kijker heeft ook invloed op het programma, door middel van de mogelijkheid van het insturen van een kijkersvraag. De redactie gaat vervolgens op zoek naar een passend antwoord op de vraag. Wist Je Dat? wordt gepresenteerd door Georgina Kwakye en Koert-Jan de Bruijn.

Hotel Supply
Één van de kijkersvragen is ‘waarom worden er hotelartikelen meegenomen uit hotels?’. Op deze kijkersvraag heeft Hotel Supply antwoord gegeven.

Ben je ook zo benieuwd naar ons antwoord? Kijk dan op zaterdag 4 april 2015 rond 9:30 naar RTL4 of kijk de herhaling op zaterdag 11 april 2015 rond 16.30 uur op RTL5. Kan je de uitzending helaas niet bekijken? Zie dan onderstaand filmpje.