Introductie van onze hospitality experts

Bericht delen

Introductie van onze hospitality experts

Welkom op het Hotel Supply blog, op deze pagina deelt ons team kennis en trends uit de horeca en hotel industrie die u kunnen helpen om het juiste product te vinden in een wereld van mogelijkheden. De wereld van Hotel Supply.

Ons team is er om u te helpen en dat doen wij het liefst persoonlijk, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen u graag waar wij de kennis hebben verzameld waarop wij ons advies baseren, Twee van onze experts; Rachella en Roos stellen zich hieronder aan u voor. Scroll naar beneden voor meer informatie en neem contact met ons op!

Rachella Bosma

Hi! Mijn naam is Rachella, wat leuk dat jij op onze website bent. Wie weet kennen wij elkaar al, zo niet kom ik uiteraard graag met jou in contact.
Ik ben opgegroeid in de Haarlemmermeer en na een geweldige middelbare schooltijd Facility Management gaan studeren in Amsterdam. In mijn vierde jaar tijdens mijn scriptie heb ik mij ondergedompeld in de verduurzaming van hotels. Daarna ben ik doorgestroomd in de operatie en sinds 2014 werkzaam bij Hotel Supply. Inmiddels heb ik al een hoop ervaring opgedaan én leer ik nog steeds. Door de diversiteit in ons assortiment en vele mogelijkheden weet ik waarom een product een echte must is en welke producten hardlopers zijn. De feedback van onze klant vind ik dan ook enorm waardevol!
Mijn ervaring neem ik graag mee in de dagelijkse operatie en ik help jou graag bij het maken van een wensenlijstje, selecteren van de voor jou juiste producten, opmaken van offertes of het in gang zetten van een bestelling. Ook ben ik jouw aanspreekpunt bij het monitoren van de bestelling en diverse leveringen bij jouw project; klein of groot.
Ik zou het leuk vinden om met jou in contact te komen; ik ben te bereiken via rachella@hotel-supply.com of telefonisch. Voeg mij toe op Linkedin.

Roos Westmeijer – Hoekstra

Hallo! Mijn naam is Roos, de kans is groot dat wij elkaar al persoonlijk hebben ontmoet. Ik ben degene die onderweg is om jou te bezoeken en jouw hotel of restaurant te bewonderen.

Ik ben geboren en getogen in Breda (Noord-Brabant) en al sinds ik mij kan herinneren droomde ik van een opleiding aan de hogere Hotelschool in Den Haag. Na mijn middelbare school werd mijn droom werkelijkheid en ben ik begonnen met mijn studie in Den Haag, waar ik heb genoten van elk onderdeel van mijn opleiding.
Als tweedejaars student heb ik gewerkt als receptioniste bij het Radisson Blu Ambassador Hotel in Parijs, Frankrijk. Tijdens deze stage en het algehele Hotelschool curriculum heb ik veel operationele ervaring opgedaan die ik later heb omgezet in strategische kennis.

In het laatste jaar van mijn studie heb ik voor Starwood Hotels Nederland (nu Marriott Hotels & Resorts Nederland) gewerkt als Digital Marketing en PR trainee. Deze uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid bezorgde mij direct hierna mijn eerste officiële hospitality job als Conference Sales Specialist bij Hotel des Indes in Den Haag.
Een jaar later ben ik overgestapt naar zusterhotel Pulitzer Amsterdam als Business Development Coördinator en heb ik bijgedragen aan de renovatie en rebranding van dit Amsterdamse icoon naar een zelfstandig hotel met een compleet nieuwe strategie.

Na enkele jaren werd ik nieuwsgierig naar de andere kant van gastvrijheid; de leveranciers zijde. Op dit moment kwam ik in contact met Hotel Supply en vielen de puzzelstukken op hun plek.

Ik haal mijn energie uit het leren kennen van mijn contactpersonen en de buzz van de hoteloperatie. Ik combineer graag mijn operationele ervaring met mijn opgebouwde productkennis om samen met jou tot een oplossing te komen die jouw hotel en team ten goede komt!

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten, twijfel niet contact met mij op te nemen: roos@hotel-supply.com of voeg mij toe op Linkedin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *